Γη του Πέλοπα: Συνομιλώντας με τους "Εραστές της Τέχνης"...

Εμφανίσεις: 9889

Είναι μια ανάγκη ακατανίκητη που τους οδηγεί στο θεατρικό σανίδι! Μια εσωτερική, επιτακτική ανάγκη που ανακουφίζεται μόνον όταν ανεβαίνουν στην σκηνή είτε για την πρόβα είτε για την πρεμιέρα! Συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε "ερασιτέχνες ηθοποιούς"...

πως όμως είναι οι επαγγελματίες αν όχι έτσι;

23 διαφορετικές αφετηρίες βρίσκουν κοινή συνισταμένη το θέατρο… 23 διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων συναντώνται στο Θεατρικό Εργαστήρι Κορίνθου και μεταμορφώνονται κάθε φορά και σ έναν ρόλο άλλο… Τους συναντούμε! Γινόμαστε κοινωνοί της αγάπης, του ταλέντου, της πολλής δουλειάς που κάνουν προκειμένου να φτάσει η παράσταση στην πρεμιέρα και εκείνοι , μόνη απολαβή να έχουν, το χειροκρότημα!

Ενορχηστρωτής και άοκνος "εργάτης" κυρίως όμως "εραστής" της προσπάθειας που συντελείται ο Σκηνοθέτης Γιώργος Τζαβάρας !Μας επιτρέπει να καταγράψουμε μέρος από τις πρόβες της La Nona  του Ρομπέρτο Κόζα, μας μιλά για την δεύτερη παράσταση που παράλληλα προετοιμάζεται και θα κλείσει ουσιαστικά την πορεία του στο Θεατρικό Εργαστήρι,μας συστήνει τους ανθρώπους που μαζί του "παιδεύουν τέχνας", τους ηθοποιούς του! 

 

Δείτε το βίντεο