Προσκήνιο:  Η πολιτική, η νεολαία και οι φοιτητικές παρατάξεις στα 2017

Εμφανίσεις: 10478

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως απολιτίκ. Φαινόμενο της είναι η αποχή των νέων από τις κάλπες και συγκεκριμένα στα πανεπιστημιακά ιδρύματά και αυτό το «καυτό» θέμα αποτελεί το αντικείμενο της εκπομπής "Προσκήνιο".

Η αποστασιοποίηση ή ακόμα και ο φανατισμός στις φοιτητικές παρατάξεις είναι ένα γεγονός που πρέπει να προβληματίσει όλους, μα περισσότερο τους πολιτικούς και όσους ασχολούνται με την πολιτική. Η νεολαία είναι αυτή που έχει την δύναμη και τα προσόντα να επέμβει δυναμικά στην εξέλιξη της κοινωνίας ωστόσο έχει αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά η τουλάχιστον προσπαθεί να αλλάξει τις παθογένειες του παρελθόντος.  Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν ο Πρόεδρος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνείς Σχέσεις, ο Πρόεδρος της ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνείς Σχέσεις, Νίκος Αρσλάνογλου και   ο Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Βασίλης Μπαλάφας .

Η εκπομπή προβάλλεται τηλεοπτικά το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου από το Super tv στις 19:30 το απόγευμα. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη στο Web της Rap Media.