Η συνέργεια και η θέληση κάνουν θαύματα! (Video)

Εμφανίσεις: 2446

Η Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Ζευγολατιού μαζί, έβαλαν στόχο, συνεργάστηκαν κατάφεραν βεβαίως να φέρουν εις πέρας την κοινή τους επιθυμία. Την ομαδική εκδήλωση δηλαδή και των τεσσάρων αυτών συλλόγων.

Το συνεδριακό κέντρο «Μάλλιος» στο Κιάτο φιλοξένησε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, την γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον αποκριάτικο χορό, με πλούσιο γεύμα υπό τις μελωδίες της παραδοσιακής ορχήστρας «Μουσικό Σεργιάνι».

Το πολύ τραγούδι είχε τον κύριο λόγο ενώ και οι χορευτικές ομάδες των συλλόγων, παρουσίασαν όλων των ειδών χορούς από τους μικρούς μαθητές.

Όλος ο επιχειρηματικός κόσμος έδωσε το παρών, αλλά και στελέχη και εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού χώρου, τίμησαν την προσπάθεια αυτή με την παρουσία και τις ευχές τους. Χαιρετισμό και συγχαρητήρια λόγια για την εξαιρετική γιορτή απηύθυναν στους Συλλόγους, ο Πέτρος Τατούλης – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αννίβας Παπακυριάκος – Δήμαρχος Βέλου Βόχας, ο Θανάσης Μανάβης – Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας, ο Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας – Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας και ο Λεωνίδας Στεργιόπουλος – Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας.

Εύα Νιργιανάκη